Informatie

Overtuigen van medebewoners voor de noodzaak van laadpalen

Geplaatst op 9 februari 2024 door abram

Voor bewoners van VvE’s vormt de installatie van laadpalen een stap naar deze toekomst. Echter, het overtuigen van medebewoners kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om financiële zorgen en prioriteiten binnen het gebouw. Dit artikel behandelt de bezwaren en biedt oplossingen, met een focus op hoe laadsnel.nl een rol speelt in het wegnemen […] Lees verder »

laadsnel kantoortuin Laadsnel.nl

Nieuwe omgevingswet en Bbl: laadpunten en brandveiligheid in parkeergarages

Geplaatst op 6 februari 2024 door abram

De inwerkingtreding van de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) per 1 januari 2024 markeert een belangrijke mijlpaal omtrent bouw- en woonomgevingen. Deze nieuwe wetgeving brengt aanzienlijke wijzigingen met zich mee, vooral voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), met betrekking tot de bouw en renovatie van gebouwen en de integratie van oplaadvoorzieningen voor elektrische voertuigen […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 47 scaled e1707212647734 Laadsnel.nl

Laadpaal voor VVE zonder Investering?

Geplaatst op 1 februari 2024 door abram

Laadpaal voor VVE zonder investering In Nederland neemt de populariteit van elektrische voertuigen gestaag toe. Deze trend brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), met name op het gebied van laadinfrastructuur. Een interessante ontwikkeling in dit kader is de opkomst van laadpalen voor VVE’s zonder investering. Deze oplossing biedt […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 2 Laadsnel.nl

10 cruciale punten voor een VvE-Vergadering over laadpalen

Geplaatst op 16 januari 2024 door abram

Als bewoner van een appartementencomplex met een eigen parkeerplaats, sta je mogelijk voor de uitdagende taak om laadpalen voor elektrische auto’s te integreren. Een ledenvergadering is het ideale platform om deze belangrijke stap te bespreken. Hier zijn de 10 cruciale punten om te overwegen voor een succesvolle en toekomstgerichte implementatie van laadpalen. Nog niet de […] Lees verder »

11 voordelen van laadpalen voor VvE beheerders

De verborgen kosten van de Laadpas

Geplaatst op 8 december 2023 door abram

Een van de cruciale aspecten van het succesvol gebruiken van een elektrisch voertuig is de toegang tot betrouwbare laadinfrastructuur. Hier komen laadpassen in beeld, want ze spelen een essentiële rol bij het efficiënt opladen van je elektrische auto. In dit artikel gaan we dieper in op wat laadpassen zijn, hoe ze werken en waarom je […] Lees verder »

Laadsnel zaptec laadpaal tag 1 Laadsnel.nl

SVVE: stimuleren van duurzaamheid en laden binnen VvE’s

Geplaatst op 4 december 2023 door abram

De Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (SVVE) is een belangrijk initiatief van de Nederlandse overheid, gericht op het stimuleren van duurzame ontwikkelingen binnen VvE’s. Deze regeling biedt financiële ondersteuning voor een breed scala aan verduurzamingsmaatregelen, waaronder energieadvies, isolatiemaatregelen, en vanaf 2024, de aanleg van basislaadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Dit artikel verkent de verschillende facetten […] Lees verder »

De techniek achter laadpalen in parkeergarages Laadsnel.nl

De noodzaak van toekomstbestendige Laadoplossingen voor VvE’s

Geplaatst op 1 november 2023 door abram

Elektrische auto’s worden steeds populairder, en dat brengt nieuwe behoeften met zich mee voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). In het begin kunnen er maar een paar laadpalen nodig zijn, zoals 2 op 50 parkeerplaatsen. Maar naarmate meer mensen elektrische auto’s gaan rijden, zal de behoefte aan laadpalen groeien. Dit brengt een paar uitdagingen met zich […] Lees verder »

NTE Elektro 10 scaled 1 Laadsnel.nl

Dynamic phase balancing

Geplaatst op 23 oktober 2023 door abram

Ervaar optimale laadsnelheden met dynamic phase balancing Ontdek nu de efficiëntie van Dynamic Phase Balancing, een technologie oorspronkelijk gepatenteerd door Zaptec. Bij Laadsnel.nl gebruiken we deze geavanceerde methode om het laadproces naar een hoger niveau te tillen. Dit proces laat zien hoe je met een minimaal vermogen nog steeds heel veel auto’s binnen de VvE […] Lees verder »

Schermafbeelding 2023 10 23 155156 Laadsnel.nl

Laadpalen in jouw VvE? Een Routekaart

Geplaatst op 11 oktober 2023 door abram

Elektrisch rijden wordt de nieuwe norm en met deze verschuiving komt de noodzaak voor betrouwbare laadinfrastructuur dichter bij huis. Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is dit een kans maar ook een probleem, niet iedereen neemt gelijk de stap om elektrisch te gaan rijden. Maar hoe begin je? In dit artikel zullen we een routekaart schetsen […] Lees verder »

Laadpalen van Laadsnel

Verlenging van de SVVE

Geplaatst op 1 september 2023 door abram

De nieuwe (concept) verlenging van de SVVE Laatste update 05-09-2023 De Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (SVVE) heeft recentelijk een verlenging en uitbreiding ondergaan. Deze verlengde subsidie komt waarschijnlijk vrij in januari 2024 en loopt dan door tot en met 31 december 2027. De SVVE regeling, die in januari 2023 is ingevoerd, heeft als […] Lees verder »

Laadsnel 05 2023 41 Laadsnel.nl

Hoe laadpalen te financieren door VvE’s?

Geplaatst op 21 augustus 2023 door abram

Laadpalen worden wereldwijd steeds populairder dankzij de groeiende vraag naar elektrische voertuigen. Sinds 2020 is het marktaandeel elektrische auto’s sterk gestegen. Nog vóór 2030 zal naar verwachting één op de drie auto’s elektrisch rijden in plaats van op fossiele brandstof. De elektrische auto is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld én de […] Lees verder »

Hoe laadpalen te financieren door VvEs Laadsnel.nl

Wat moet een VvE weten over laadpalen?

Geplaatst op 14 augustus 2023 door abram

Wat moet een VvE weten over laadpalen? Veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ervaren dat het elektrisch autorijden vanaf 2020 flink is toegenomen. Het aantal bewoners van een appartementencomplex dat een elektrische of hybride auto rijdt, neemt sindsdien jaarlijks gestaag toe. Momenteel vormen elektrische rijders nog een minderheid binnen een VvE, maar in de komende jaren […] Lees verder »

IMG 0544 Laadsnel.nl

De technologie achter efficiënte laadpalen in parkeergarages

Geplaatst op 18 juli 2023 door abram

Een kijkje bij Laadsnel.nl Het landschap van elektrisch rijden blijft zich ontwikkelen, en zo ook de behoefte aan effectieve laadpunten in parkeergarages. Deze laadpunten dienen niet alleen gebruiksvriendelijk te zijn, maar ook veilig, kostenefficiënt en toekomstbestendig. Bij voorkeur bevinden ze zich op jouw eigen parkeerplaats. Maar hoe wordt dit precies gerealiseerd? De uitdaging van individuele […] Lees verder »

De techniek achter laadpalen in parkeergarages Laadsnel.nl

Verrekenen van (Kwh) kosten voor een laadpaal? Hoe werkt dat?

Geplaatst op 11 juli 2023 door abram

Hoe de kosten van verbruikte kWh’s (voor de laadpaal) verrekend worden tussen een vereniging van eigenaren (VvE) en de gebruikers van de laadpalen kan soms ingewikkeld lijken. Het proces om deze kosten transparant en eerlijk te verrekenen omvat het sturen van facturen naar de gebruikers van de laadpalen en het opstellen van creditnota’s voor de […] Lees verder »

Laadsnel zaptec laadpaal tag 1 Laadsnel.nl

Laadpalen in appartementsgebouwen – Een noodzaak voor modern wonen

Geplaatst op 9 februari 2023 door abram

Voor bewoners van appartementsgebouwen kan de toegang tot laadinfrastructuur echter een uitdaging vormen. Dit artikel duikt in de wereld van laadpalen in appartementsgebouwen, waarbij we de voordelen, uitdagingen en oplossingen onderzoeken, en hoe laadsnel.nl hierin een cruciale rol speelt met laadpalen voor VvE’s De noodzaak van laadpalen in appartementsgebouwen Terwijl de verkoop van EV’s stijgt, […] Lees verder »

Project laadpalen vve azielaan alphen aan den Rijn Laadsnel.nl

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© 2024 Laadsnel.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.
Afbeelding brochure laadsnel

Download de brochure over de all-in laadoplossing voor VvE's