Interesse in laadpalen voor jouw VvE?

Bent u betrokken bij een VvE en overweegt u de installatie van een laadpaal of meerdere laadpalen? Verduurzaam uw VvE en faciliteer elektrisch rijden door het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Het enige dat u hoeft te doen is het offerteformulier in te vullen. Binnen zeven werkdagen ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie.

Grijp deze kans om uw VvE een stap dichter bij een duurzamere toekomst te brengen. Het is eenvoudig, efficiënt en geheel vrijblijvend.

✔️ Nu extra aantrekkelijk met de SVVE-subsidie
✔️ Uniek: 5 jaar service en garantie
✔️ Binnen 7 dagen een vrijblijvende offerte

Offerteformulier

We brengen na invullen van dit formulier binnen 7 dagen een offerte uit. Mochten er nog onduidelijkheden zijn zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Stappenplan voor VvE's

Heeft jouw VvE behoefte aan laadpalen in de algemene parkeervoorziening? Dan heb je natuurlijk te maken met heel veel wetgeving, je mede-bewoners en een beschikbaar budget. Laadsnel neemt je stap voor stap mee waar je aan moet denken en geeft handige tips. Lees snel verder!

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen over onze laadoplossing. Denk aan kosten, (brand)veiligheid) en contracten. Ontdek of jouw vraag en antwoord tussen onze veelgestelde vragen staat.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact