Klantcase

De noodzaak van toekomstbestendige Laadoplossingen voor VvE’s

Geplaatst op 1 november 2023 door abram

Elektrische auto’s worden steeds populairder, en dat brengt nieuwe behoeften met zich mee voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). In het begin kunnen er maar een paar laadpalen nodig zijn, zoals 2 op 50 parkeerplaatsen. Maar naarmate meer mensen elektrische auto’s gaan rijden, zal de behoefte aan laadpalen groeien. Dit brengt een paar uitdagingen met zich […] Lees verder »

NTE Elektro 10 scaled 1 Laadsnel.nl

Wat moet een VvE weten over laadpalen?

Geplaatst op 14 augustus 2023 door abram

Wat moet een VvE weten over laadpalen? Veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ervaren dat het elektrisch autorijden vanaf 2020 flink is toegenomen. Het aantal bewoners van een appartementencomplex dat een elektrische of hybride auto rijdt, neemt sindsdien jaarlijks gestaag toe. Momenteel vormen elektrische rijders nog een minderheid binnen een VvE, maar in de komende jaren […] Lees verder »

IMG 0544 Laadsnel.nl

VvE Hortus laadoplossing

Geplaatst op 21 mei 2023 door Thumbs Up

Eind 2019, net na de oplevering van de appartementen en parkeergarage in de Utrechtse wijk Veemarkt werden de eerste contacten gelegd. Ze waren op zoek naar laadoplossingen voor in de VvE parkeergarage. Met deze gedachte in het achterhoofd zijn ze uitgekomen bij Laadsnel.nl. Voorbereiding VvE Hortus laadoplossingen Na het doornemen van tekeningen en bouwplannen konden […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 32 Laadsnel.nl

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© 2024 Laadsnel.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.
Afbeelding brochure laadsnel

Download de brochure over de all-in laadoplossing voor VvE's