Veiligheid

Terugkijken webinar laadsnel

Geplaatst op 27 februari 2024 door abram

Laadpaal voor VVE zonder Investering?

Geplaatst op 1 februari 2024 door abram

Laadpaal voor VVE zonder investering In Nederland neemt de populariteit van elektrische voertuigen gestaag toe. Deze trend brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), met name op het gebied van laadinfrastructuur. Een interessante ontwikkeling in dit kader is de opkomst van laadpalen voor VVE’s zonder investering. Deze oplossing biedt […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 2 Laadsnel.nl

Help, Laadpalen zijn te duur!

Geplaatst op 13 november 2023 door abram

We weten het nu wel, we moeten aan de laadpalen! Ook als Vereniging van Eigenaren (VvE) ontkom je niet aan deze beslissing. Misschien ben je er al mee geconfronteerd, of staat het nog op de agenda. Maar zodra het onderwerp laadpalen ter sprake komt, borrelen de vragen op. Wat gaat dit kosten? Wie betaalt wat? […] Lees verder »

1695994340116 Laadsnel.nl

Wat moet een VvE weten over laadpalen?

Geplaatst op 14 augustus 2023 door abram

Wat moet een VvE weten over laadpalen? Veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ervaren dat het elektrisch autorijden vanaf 2020 flink is toegenomen. Het aantal bewoners van een appartementencomplex dat een elektrische of hybride auto rijdt, neemt sindsdien jaarlijks gestaag toe. Momenteel vormen elektrische rijders nog een minderheid binnen een VvE, maar in de komende jaren […] Lees verder »

IMG 0544 Laadsnel.nl

De technologie achter efficiënte laadpalen in parkeergarages

Geplaatst op 18 juli 2023 door abram

Een kijkje bij Laadsnel.nl Het landschap van elektrisch rijden blijft zich ontwikkelen, en zo ook de behoefte aan effectieve laadpunten in parkeergarages. Deze laadpunten dienen niet alleen gebruiksvriendelijk te zijn, maar ook veilig, kostenefficiënt en toekomstbestendig. Bij voorkeur bevinden ze zich op jouw eigen parkeerplaats. Maar hoe wordt dit precies gerealiseerd? De uitdaging van individuele […] Lees verder »

De techniek achter laadpalen in parkeergarages Laadsnel.nl

10 tips voor brandveiligheid laadpalen in parkeergarages

Geplaatst op 24 mei 2023 door Thumbs Up

  Mogelijk brandgevaar veroorzaakt door elektrische auto’s, de laadinfrastructuur of de laadpaal zelf geven Verenigingen van Eigenaren (VvE) vaak kopzorgen. Sommige VvE’s hebben daarom in voorgaande jaren uit voorzorg het parkeren van elektrische auto’s in parkeergarages onder wooncomplexen verboden. Maar zijn die zorgen over brandgevaar eigenlijk wel terecht? De cijfers die het Instituut Fysieke Veiligheid […] Lees verder »

AdobeStock 561782738 Laadsnel.nl

Onderhoud van laadpalen

Geplaatst op 24 mei 2023 door Thumbs Up

Laadsnel.nl levert en onderhoudt complete auto-oplaadoplossingen – van enkele laadpalen tot complete laadpleinen – aan bedrijven, woonboulevards én ook aan Verenigingen van Eigenaren. Wij krijgen van deze laatste groep vaak vragen over het aanschaffen en het onderhouden van laadpalen in parkeergarages en op parkeerterreinen van appartementencomplexen. In dit artikel behandelen wij enkele van de vraagstukken […] Lees verder »

Laadsnel zaptec laadpaal tag 1 Laadsnel.nl

Nieuwe wetgeving oplaadpunten in parkeergarages

Geplaatst op 21 mei 2023 door Thumbs Up

Met ingang van 1 juli 2023 zal er een nieuwe wetgeving van kracht zijn voor oplaadpunten in parkeergarages. In opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland het volgende artikel het gepubliceerd. Voor Laadsnel.nl was al dit al de gebruikte werkwijze maar nu is er voor alle VvE’s, verzekeraars, […] Lees verder »

IMG 0524 Laadsnel.nl

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© 2024 Laadsnel.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.
Afbeelding brochure laadsnel

Download de brochure over de all-in laadoplossing voor VvE's