Extra laadpaal aanvragen?

Wilt u binnen uw Vereniging van Eigenaren (VvE) een extra laadpaal aanvragen? Doe dit dan onmiddellijk via het onderstaande formulier.

Gebruik voor het indienen van uw aanvraag de unieke aanvraagcode die u van de Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft ontvangen.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Ons team staat klaar om u te ondersteunen. Neem gerust contact op via service@laadsnel.nl en we helpen u graag verder met uw aanvraag of andere vragen die u heeft.

Aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

OVEREENKOMST GEBRUIKER
OPLAADPUNT IN PARKEERGARAGE

Laadsnel.nl BV, gevestigd te Alphen aan de Rijn, KvK 83428887, hierna: “Laadsnel.nl”

Uw gegevens / gebruiker laadpunt

Naam*
Adres*
(Hierna: de ''Parkeerplek'')
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Maak een foto op van minimaal 3m afstand van uw auto. Zorg dat duidelijk te zien is waar uw laadpunt moet komen. U kunt meerdere foto's tegelijk uploaden.
  Beschrijf de plek van het laadpunt - links - rechts of overige opmerkingen

  TRANSPORT. LAADINFRASTRUCTUUR. ADMINISTRATIEVE DIENSTEN

  Laadsnel.nl is beheerder van de Laadinfrastructuur en Laadsnel.nl zal ten behoeve van de Gebruiker zorgen voor zowel de administratieve afhandeling van het gebruik van het Oplaadpunt als voor het transport van de voor het Oplaadpunt benodigde elektriciteit vanaf het Aansluitpunt. Hiervoor is Gebruiker een vergoeding verschuldigd. Op het gebruik van de Laadinfrastructuur en de administratieve diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden van Laadsnel.nl. Een exemplaar daarvan is te raadplegen via de website van Laadsnel.nl (onder algemene voorwaarden) en is aan Gebruiker toegezonden.

  TE BEREKENEN VERGOEDINGEN

  Aan Gebruiker worden bij aanvang van de exploitatie de volgende vergoedingen berekend (exclusief BTW).

  De vastgestelde tarieven voor zowel het starttarief als de kosten per kilowattuur (kWh) voor het opladen, zoals overeengekomen met de Vereniging van Eigenaren (VvE), zijn nauwkeurig uiteengezet in de VvE-overeenkomst. Voor een complete documentatie en om de rechtsgeldigheid van de incasso te garanderen, wordt deze overeenkomst toegevoegd aan uw documenten.

  Automatisch incasso

  Het Starttarief, Opslagtarief en Abonnementskosten worden op de eerste dag van ieder kalenderjaar verhoogd met het door CBS gepubliceerde inflatie jaar-op-jaar volgens de Consumentenprijsindex alle huishoudens, reeks 2015 = 100 (of vervanger daarvan) Laadsnel.nl behoudt zich het recht voor om haar tariefstructuur en toepasselijke voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen.
  BETALING
  Betaling vindt plaats middels automasche incasso van het IBAN bankrekeningnummer zoals hierboven gemeld.

  STORINGEN.
  Storingen dienen te worden gemeld via de servicedesk van Laadsnel.nl. De Servicedesk van Laadsnel is bereikbaar via 0172 745 559.

  TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
  Het invullen, ondertekenen en toezenden van dit formulier behelst een aanvraag door de Gebruiker voor het beheren van een Oplaadpunt. De overeenkomst komt tot stand nadat Laadsnel.nl deze heeft ondertekend.

  Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Contact

  © 2024 Laadsnel.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.