Over ons

Al meer dan 4000 laadpunten geïnstalleerd

Waar we ooit begonnen met het aansluiten van individuele laadpalen, richt Laadsnel nu steeds vaker complete laadpleinen in. Denk aan locaties met 10 – 100 laadfaciliteiten, vaak in combinatie met snelladers.

In de afgelopen 10 jaar hebben we al meer dan 4000 laadpunten geïnstalleerd.

Kies je voor Laadsnel, dan ga je voor ervaring, kwaliteit en veiligheid! En dat alles zonder hoge investeringskosten voor de VvE.

Plug & Play

Alleen bewoners die nu een laadpunt willen krijgen die geïnstalleerd. Maar Laadsnel bereidt alle parkeerplaatsen voor om hier te kunnen laden. Zo is een nieuw laadpunt gemakkelijk en binnen twee weken geregeld. Tot die tijd zijn er voor degene zonder eigen laadpunt geen kosten.

Veiligheid en wetgeving

Elektrisch rijden en laden is net zo veilig als ‘normaal rijden’, dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onder meer Brandweer Nederland. De installaties van Laadsnel voldoen aan alle gestelde eisen. Een veilig gevoel dus.

Landelijke dekking

Laadsnel levert een complete laadoplossing. Dat houdt in dat we ook het periodiek onderhoud verzorgen van deze (zware) elektrische installatie. En is er iets mis, dan lossen wij het op! Doordat we landelijke dekking hebben, is een probleem meestal binnen 24 uur opgelost.

Maak kennis met het team van Laadsnel.nl

Marcel
Technisch Expert
Ferdinand
Algemeen directeur
Jeroen
Adviseur laadoplossingen
Thomas
Werkvoorbereider
Marita
Werkvoorbereider
Martin
Installateur
Jordy
Installateur
Robert
Installateur

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© 2023 Laadsnel.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.

Afbeelding brochure laadsnel

Download de brochure over de all-in laadoplossing voor VvE's