Over ons Laadsnel

Bij Laadsnel.nl staan we als installatiebedrijf meer dan 65 jaar voor je klaar met ervaring in elektrische installaties. We begonnen als bedrijf dat zich richtte op het installeren van elektrotechnische installaties, energiebeheer, opslag en laadpalen. Nu, jaren later, maken we grote laadpleinen waar je tussen de 1 en 350 auto’s tegelijk kunt opladen. Soms zetten we er zelfs snelladers neer.

In de laatste 10 jaar hebben we al meer dan 5000 laadpunten geplaatst. Als je voor Laadsnel kiest, kies je voor een team dat weet hoe het moet. We zorgen voor kwaliteit en veiligheid, zonder dat je veel geld kwijt bent. Dit is vooral handig als je in een appartementencomplex woont en samen met de buren laadpunten wilt plaatsen.

Kies voor ervaring en kwaliteit. Kies voor Laadsnel!

Al meer dan 6000 laadpunten geïnstalleerd

Laadsnel.nl heeft inmiddels een indrukwekkende mijlpaal bereikt met meer dan 6000 succesvol geïnstalleerde laadpunten. Onze uitgebreide ervaring en kennis van elektrotechnische installaties stellen ons in staat om ons specifiek te richten op de behoeften van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). We begrijpen dat het voor VvE’s belangrijk is om toegang te hebben tot betrouwbare en efficiënte laadoplossingen zonder geconfronteerd te worden met hoge voorafgaande investeringskosten.

Bij Laadsnel bieden we een all-in oplossing die precies dat doet. Onze service is ontworpen om volledige transparantie en gemak te bieden: je betaalt alleen voor de stroom die je verbruikt. Geen verborgen kosten of verrassingen.

En als je geen laadpaal gebruikt? Dan zijn er ook geen kosten.

Plug & Play

Alleen bewoners die nu een laadpunt willen krijgen die geïnstalleerd. Maar Laadsnel bereidt alle parkeerplaatsen voor om hier te kunnen laden. Zo is een nieuw laadpunt gemakkelijk en binnen twee weken geregeld. Tot die tijd zijn er voor degene zonder eigen laadpunt geen kosten.

Veiligheid en wetgeving

Elektrisch rijden en laden is net zo veilig als ‘normaal rijden’, dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onder meer Brandweer Nederland. De installaties van Laadsnel voldoen aan alle gestelde eisen. Een veilig gevoel dus.

Landelijke dekking

Laadsnel levert een complete laadoplossing. Dat houdt in dat we ook het periodiek onderhoud verzorgen van deze (zware) elektrische installatie. En is er iets mis, dan lossen wij het op! Doordat we landelijke dekking hebben, is een probleem meestal binnen 24 uur opgelost.

Maak kennis met het team van Laadsnel.nl

Marcel
Technisch Expert
Ferdinand
Algemeen directeur
Jeroen
Adviseur laadoplossingen
Thomas
Werkvoorbereider
Marita
Werkvoorbereider
Martin
Installateur laadpalen
Jordy
Installateur laadpalen
Robert
Installateur laadpalen

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact