Exploitatie van laadpalen?

Speciaal voor bedrijven, vakantieparken, winkels, campings, horeca en meer!

Door exploitatie van laadpalen aan Laadsnel over te dragen, besteed je het volledige beheer van de laadpalen uit. Elektrische rijders kunnen van deze oplaadservice gebruikmaken zonder dat je de laadpalen zelf hoeft te kopen. Bovendien is er geen abonnement vereist.

Laadsnel verzorgt de plaatsing van de laadpalen, sluit deze aan op de meterkast en neemt het beheer op zich. De kosten voor de verbruikte kWh worden aan de grondeigenaar of de eigenaar van de meterkast vergoed.

In overleg kan er een kleine opslag op de kWh-prijs worden geplaatst,
zodat je als grondeigenaar op de laadpaal kan verdienen.

Inbegrepen in de laadpaal exploitatie oplossing van Laadsnel:

  • Installatie en montage van de laadpalen (inclusief werkzaamheden aan de meterkast, en graaf- en straatwerk)
  • Back-office
  • Monitoring
  • Onderhoud
  • Storingsdienst
  • Verrekenen van de kosten

Met deze oplossing bied je jouw klanten de service van elektrisch opladen: simpel, snel en zonder gedoe!

Geen financieel risico

Met exploitatie voorkom je aanschaf-, installatie- en abonnementskosten. Worden de laadpalen relatief weinig gebruikt? Dan zijn je kosten nóg lager. Worden ze helemaal niet gebruikt? De risico’s zijn voor onze rekening. Je betaalt dan niks. Je betaalt alleen voor het verbruik. En over verbruik gesproken: wist je dat je daar ook nog een verdienmodel van kunt maken?

Wettelijke verplichting

Sommige organisaties zijn nu al wettelijk verplicht om laadstations op het terrein of in de garage te plaatsen. Biedt een bedrijfspand parkeerruimte aan minimaal 10 auto’s? Dan geldt er vanaf 2025 een wettelijke verplichting om laadvoorzieningen geïnstalleerd te hebben.

Volledige ontzorging

Een ander voordeel van exploitatie: eventuele (storings)meldingen komen meteen bij ons binnen. Dus wanneer je merkt dat er iets anders gaat dan de bedoeling is, zijn wij het waarschijnlijk al aan het oplossen.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact