De markt

Transparantie over laadtarieven is van cruciaal belang

Geplaatst op 22 december 2023 door abram

In de wereld van elektrisch rijden is transparantie over laadtarieven van cruciaal belang. Een recente ontwikkeling die de aandacht trekt is de introductie van ‘blokkeerkosten’ door Shell voor laadpalen in het Road netwerk. Deze kosten worden geactiveerd na een laadsessie van 240 minuten en bedragen €0,05 per minuut met een maximum van €12 per sessie. […] Lees verder »

Laadpalen van Laadsnel

De belangrijkste inzichten uit het Nationaal Laadonderzoek 2023

Geplaatst op 29 september 2023 door abram

Het Nationaal Laadonderzoek 2023 is uit, en de resultaten zijn fascinerend! Dit jaarlijkse onderzoek, nu in zijn vierde editie, is het grootste landelijke onderzoek naar de meningen en ervaringen van elektrische rijders. Met bijna 4.000 respondenten dit jaar, zijn de uitkomsten relevanter dan ooit. In dit artikel duiken we in de belangrijkste bevindingen en wat […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 54 Laadsnel.nl

Wat kost een laadpaal voor de VvE?

Geplaatst op 10 juli 2023 door abram

De kosten van een laadpaal voor de VvE ontrafeld In een wereld waar elektrische auto’s steeds vaker de overhand krijgen, is de behoefte aan laadpalen bij woningen en appartementencomplexen aanzienlijk toegenomen. Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan dit echter vragen oproepen over de kosten. Wat kost een laadpaal voor de VvE? Is er een […] Lees verder »

Laadpaal vve, laadpunt vereniging van eigenaren

11 voordelen van laadpalen voor VvE beheerders

Geplaatst op 3 juli 2023 door abram

Waarom is het voor VvE-beheerders een goed plan om laadpalen te installeren in hun appartementencomplex? Of anders gezegd: welke voordelen levert het jullie VvE op als er laadpalen voor elektrische auto’s worden geïnstalleerd? Voor veel VvE’s is laadstations kopen geen dagelijkse kost… Laadsnel.nl krijgt de bovenstaande vraag best vaak gesteld. Wij leveren veel aan VvE’s […] Lees verder »

11 voordelen van laadpalen voor VvE beheerders

VvE en een publieke laadpaal aanvragen, is dat mogelijk?

Geplaatst op 3 juli 2023 door abram

Wij krijgen nog wel eens de vraag ‘’Kan ik als bewoner van een VvE met eigen parkeerplaats een publieke laadpaal aanvragen?’’ Als eigenaar van een elektrische auto in een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan het plaatsen van een laadpaal een flink probleem zijn. Een publieke laadpaal kan dan een oplossing zijn. Er zijn geen hoge […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 32 Laadsnel.nl

Zonnepanelen en laadpalen combineren? Nu extreem voordelig!

Geplaatst op 24 mei 2023 door abram

Wanneer je als VvE zonnepanelen aanschaft kun je dit slim combineren met de aanschaf van laadpalen. Hierdoor gebruik je de opgewekte energie veel efficiënter, bespaar je flink op de energiekosten en ben je klaar voor de toekomst. Hoe het werkt? We leggen het uit hoe je zonnepanelen en laadpalen kunt combineren. Zonnepanelen voor je VvE: […] Lees verder »

zonnepanelen en laadpalen

Subsidies voor laadpalen?

Geplaatst op 24 mei 2023 door abram

Naar verwachting rijdt in 2030 ruim 25 procent van de Nederlanders een elektrische of hybride auto. Deze ontwikkeling past binnen het beleid van de rijksoverheid die het elektrisch rijden enorm stimuleert. De e-mobility wordt namelijk door de Nederlandse regering als cruciaal onderdeel gezien van de energietransitie om de klimaatdoelstellingen te behalen. In 2030 mogen alle […] Lees verder »

ZAPTEC 29 Laadsnel.nl

Marktaandeel elektrische auto’s stijgt tot 25% in 2023

Geplaatst op 24 mei 2023 door abram

Ondanks economische tegenwind wordt verwacht dat de Nederlandse verkoop van nieuwe elektrische auto’s de komende drie jaar zal toenemen. Tegen 2023 zullen de orderportefeuilles hun volledige potentieel bereiken met 335.000 afgeleverde auto’s – een stijging van 6% ten opzichte van vorig jaar. Een van de factoren die dit gestage herstel mogelijk maken, zijn minder productiebeperkingen […] Lees verder »

Laadsnel.nl Export 1 Vandaen Foto Video 54 Laadsnel.nl

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Afbeelding brochure laadsnel

Download de brochure over de all-in laadoplossing voor VvE's