VvE Silverline

silverline laadpaal project almere Laadsnel.nl
  • PlaatsAlmere
  • Aantal parkeerplaatsen60
  • Aantal laadpunten8

Toekomstbestendig Laden in Almere

In de bruisende stad Almere, bekend om zijn moderne architectuur en innovatieve projecten, zet VvE Silverline een ambitieuze stap naar een duurzamere toekomst. Laadsnel heeft de eer gekregen om dit project te begeleiden, waarbij wij de installatie van acht geavanceerde laadpalen in de parkeergarage van VvE Silverline verzorgen. Dit project markeert een belangrijke mijlpaal in de richting van milieuvriendelijkheid en efficiënt laden voor de bewoners van dit wooncomplex.

De uitdaging en onze oplossing

De parkeergarage van VvE Silverline, met ruimte voor ongeveer 65 auto’s, stond voor de uitdaging om een toekomstbestendige en schaalbare oplossing te vinden voor elektrisch laden. Ons team van Laadsnel heeft een innovatieve aanpak gekozen door gebruik te maken van een ringleiding/vlakband systeem. Dit systeem biedt niet alleen een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid, maar garandeert ook een gemakkelijke uitbreidbaarheid in de toekomst.

Innovatie en technologie

Bij de installatie van de acht laadpalen hebben we gekozen voor de nieuwste technologieën die passen bij de vooruitstrevende visie van het wooncomplex. Het ringleiding/vlakband systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van elektriciteit en vermindert de kans op overbelasting van het netwerk. Daarnaast hebben we een centraal afschakelsysteem geïntegreerd. Dit systeem maakt het mogelijk om, indien nodig, de energietoevoer naar de laadstations op een veilige en gecontroleerde manier te beheren, wat bijdraagt aan de brandveiligheid de installatie

Toekomstgerichte voorbereiding

Hoewel we in de eerste fase acht laadpunten installeren, bereiden we de overige parkeerplekken alvast voor op toekomstige uitbreidingen. Dit anticiperende ontwerp zorgt ervoor dat de VvE Silverline klaar is voor een toekomst waarin elektrisch rijden de norm wordt.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact