VvE Villa Cascade

VvE Villa Cascade Laadsnel.nl
  • PlaatsAlmere
  • Aantal parkeerplaatsen40
  • Aantal laadpunten6

In het prachtige Cascadepark in Almere hebben we een bijzonder project afgerond: de installatie van maar liefst 6 laadpalen onder een carport bij de VvE Villa Cascade. Deze unieke locatie biedt niet alleen een veilige en handige plek om uw elektrische voertuig op te laden, maar voegt ook een esthetisch element toe aan de omgeving.

Onze samenwerking met de VvE Villa Cascade verliep vlekkeloos. We werkten nauw samen met 2 bewoners, en hebben ook individuele bewoners geraadpleegd om tegemoet te komen aan alle behoeften en wensen van de VvE. Het resultaat is een state-of-the-art laadinfrastructuur die perfect past bij de stijl en functionaliteit van de Villa Cascade.

Met 6 geïnstalleerde laadpalen is er voldoende capaciteit om tegemoet te komen aan de behoeften van de VvE en haar bewoners. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat er voorbereidingen zijn getroffen voor toekomstige laadpalen, met de installatie van vlakband langs alle vakken en loadbalancing die is ingebouwd. Dit betekent dat de VvE flexibel kan blijven en zonder gedoe extra laadinfrastructuur kan toevoegen wanneer dat nodig is.

Met 40 parkeerplaatsen in totaal kunnen alle bewoners van VvE Villa Cascade nu zonder zorgen genieten van de voordelen van elektrisch rijden. Of u nu een hybride auto heeft of volledig elektrisch bent overgestapt, u bent verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplaadervaring.

Wat betreft de technische specificaties, is er beschikbaar vermogen om alle laadpalen tegelijkertijd te ondersteunen. En omdat de carport in de buitenlucht is gemonteerd, was brandbeveiliging niet nodig.

We zijn trots op dit project en de bijdrage die we hebben geleverd aan het bevorderen van duurzame mobiliteit in Cascadepark. Bekijk de foto’s en video’s hieronder om een beeld te krijgen van het eindresultaat. Benieuwd hoe we ook voor uw VvE een passende laadoplossing kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact