VVE Parkeerplaatsen Abel Tasman

abel tasman laadpaal vve project Laadsnel.nl
  • PlaatsAlphen a/d Rijn
  • Aantal parkeerplaatsen37
  • Aantal laadpunten7

Voor VvE Abel Tasman in Alphen aan den Rijn heeft Laadsnel.nl een essentiële rol gespeeld in het moderniseren van de parkeerfaciliteiten door het implementeren van een geavanceerd laadpuntennetwerk voor elektrische voertuigen van de VvE. Dit project, gedreven door de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit onder de bewoners, markeert een significante stap voorwaarts in de infrastructuur van de VvE en onderstreept haar inzet voor duurzaamheid.

-Faciliteiten: Inpandige garage en afgesloten parkeerterrein

Uitdaging en oplossing:

Geconfronteerd met de uitdaging om 37 parkeerplaatsen te voorzien van toekomstbestendige laadinfrastructuur, heeft Laadsnel.nl een innovatieve oplossing geïmplementeerd. Door het aanleggen van een ringleiding/vlakbandkabelsysteem zijn we erin geslaagd om op de benodigde plekken binnen de parkeerfaciliteit 7 hoogwaardige Zaptec Pro laadpunten te installeren. Deze keuze zorgt niet alleen voor een robuuste en betrouwbare laadervaring maar biedt ook de flexibiliteit om in de toekomst eenvoudig extra laadpunten toe te voegen.

Implementatieproces:
Het project begon met een zorgvuldige planning en analyse van de bestaande parkeerinfrastructuur om de benodigde locaties voor de laadpunten te bepalen. Vervolgens werd het ringleiding/vlakbandkabelsysteem geïnstalleerd, wat de basis vormde voor de aansluiting van de laadpunten. De installatie van de Zaptec Pro laadpalen, zowel in de inpandige garage als op het afgesloten parkeerterrein, werd uitgevoerd met minimale overlast voor de bewoners.

Resultaat:
Het resultaat is een naadloos geïntegreerd en gebruiksvriendelijk laadnetwerk dat bewoners van VvE Abel Tasman de mogelijkheid biedt hun elektrische voertuigen efficiënt en gemakkelijk op te laden. De keuze voor Zaptec Pro laadpalen garandeert niet alleen een snelle laadtijd maar ook een systeem dat klaar is voor de toekomstige uitbreidingen, in lijn met de verwachte groei van elektrische voertuigen onder de bewoners.

Dit project illustreert de toewijding van VvE Abel Tasman aan duurzame ontwikkeling en het faciliteren van een groenere toekomst. Door proactief te investeren in geavanceerde laadinfrastructuur, heeft Laadsnel.nl bijgedragen aan het verhogen van de leefbaarheid en het comfort voor de bewoners, terwijl tegelijkertijd een positieve impact op het milieu wordt gerealiseerd.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact