VvE Aquamarijn

img 20240422 wa0019 Laadsnel.nl
  • PlaatsAmsterdam
  • Aantal parkeerplaatsen100
  • Aantal laadpunten9+

Welkom bij VvE Aquamarijn, een innovatieve en toekomstgerichte woongemeenschap gelegen in de prachtige Jan van Zutphenstraat in Amsterdam. We zijn verheugd om ons meest recente project met u te delen: de installatie van 9+ laadpalen in de ondergrondse garage van Aquamarijn.

Onze samenwerking met de VvE Aquamarijn was een waar genoegen. We werkten nauw samen met 2 bewoners, die hun visie en behoeften met ons deelden. Daarnaast heeft op het laatste moment nog een 3e bewoner zich ook bij ons aangesloten en zijn we erin geslaagd om op zeer korte termijn (2 dagen voor installatie) aan zijn wens voor een extra laadpunt te voldoen. Dit toont aan dat onze flexibiliteit en toewijding aan klanttevredenheid altijd voorop staan.

Wat deze locatie zo speciaal maakt, is de uitstekende infrastructuur en het vooruitstrevende denken van de VvE Aquamarijn. De ondergrondse garage biedt niet alleen een veilige en gemakkelijke toegang tot laadpunten, maar zorgt ook voor een opgeruimd en opgeruimd straatbeeld. Dit is een troef voor zowel bewoners als bezoekers, en draagt bij aan de algehele uitstraling van het Aquamarijn-complex.

Met de geïnstalleerde laadpalen is er voldoende capaciteit om aan de behoeften van alle VvE-leden te voldoen. Maar dat is nog niet alles. We hebben ook rekening gehouden met toekomstige uitbreidingen door de nodige voorbereidingen te treffen. Of het nu gaat om het installeren van extra bekabeling of het implementeren van loadbalancing, we hebben ervoor gezorgd dat de VvE Aquamarijn klaar is voor alles wat de toekomst brengt.

Met 100 parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergrondse garage, kunnen alle bewoners van VvE Aquamarijn met een gerust hart genieten van de voordelen van elektrisch rijden. Ongeacht of ze een hybride auto hebben of volledig zijn overgestapt op elektrisch, iedereen kan vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte oplaadervaring.

Koppeling met de brandmeldinstallatie

Wat betreft de technische specificaties, hebben we ervoor gezorgd dat er voldoende vermogen beschikbaar is om alle laadpalen tegelijkertijd te ondersteunen. Bovendien hebben we een koppeling gemaakt met de brandmeldinstallatie om de veiligheid te waarborgen.

We waren ook bereid om specifieke technische uitdagingen aan te pakken, zoals het ophangen van een laadpaal aan het plafond, om ervoor te zorgen dat het project perfect aan de behoeften van de VvE Aquamarijn voldoet.

We zijn erg trots op dit project en de positieve impact die het zal hebben op duurzame mobiliteit binnen de VvE Aquamarijn. Blader door de foto’s en video’s hieronder om een glimp op te vangen van het eindresultaat van onze inspanningen. Bent u benieuwd hoe wij ook voor uw VvE een passende laadoplossing kunnen bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we helpen u graag verder.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact