Parkeergarage Rijswijk

laadpaal parkeergarage vve 2 Laadsnel.nl
  • PlaatsRijswijk
  • Aantal parkeerplaatsen750+
  • Aantal laadpunten352

Bij Laadsnel.nl zijn we echt enthousiast over ons nieuwste project in Rijswijk. Het voelt als een kroon op ons werk dat we zijn gekozen voor een supergaaf project: Een grote parkeergarage met meer dan 750 plekken uitrusten met een flink aantal Laadpalen. Dit is een stap groter dan we gewend zijn – normaal werken we veel samen met VvE’s tot 150 parkeerplekken en tientallen laadpalen. Maar dit project laat zien hoe goed we zijn in wat we doen, zelfs bij de grote, ingewikkelde projecten.

252 laadpunten

We zijn trots dat we de klus hebben gekregen om 252 laadpunten te installeren, en dat elk daarvan wordt voorzien van een eigen dataverbinding voor de beste laadervaring. Dat we deze technologische sprong voorwaarts mogen maken, past helemaal bij onze missie om voorop te lopen in de duurzame transitie.

Foto’s gemaakt tijdens plaatsing laadpalen:

laadpaal rijswijk 2 Laadsnel.nl laadpaal rijswijk 3 Laadsnel.nl

Onderhoud van totaal 352 laadpunten

Maar we doen meer dan alleen nieuwe punten neerzetten. We nemen ook het onderhoud van 100 al bestaande laadpunten voor onze rekening. Zo laten we zien dat we niet alleen top zijn in het bouwen, maar ook in het up-and-running houden van deze essentiële infrastructuur.

Bij Laadsnel.nl drijft de passie voor innovatie en kwaliteit ons elke dag. Dit project is het ultieme bewijs van onze inzet om elektrisch rijden toegankelijker en prettiger te maken. Het is een prachtige stap richting een groenere toekomst, waar we met geavanceerde technologie en onze kenmerkende topservice een wereld van verschil maken.

Met Laadsnel.nl aan het stuur gaat de toekomst sneller dan je denkt!

Scroll verder naar de foto’s

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact