0172-745559 Info@laadsnel.nl

Levering en installatie laadpalen

Wanneer kun je laden?

Wanneer worden de laadpunten geleverd? Binnen 14  dagen kunnen de laadvoorzieningen bij je worden geleverd. De laadpaal wordt altijd meegenomen door de monteur. Dan vindt ook irect de installatie plaats.

Energie-aansluiting

In bepaalde situaties is het nodig dat de energie-aansluiting van het desbetreffende pand of huis een upgrade krijgt. De aansluiting wordt dan verzwaard naar een fase 3-aansluiting. We zullen je hierover adviseren.

Werkzaamheden

Om een laadpunt te installeren is het nodig dat er werkzaamheden in de meterkast worden gedaan, de bestrating open wordt gelegd en/of een gat in de buitenmuur wordt geboord, het laadpunt op de gewenste plek gemonteerd wordt en de kabel van de meterkast naar de laadpaal getrokken wordt.

Gecertificeerde installateurs

Bij deze werkzaamheden heeft de uitvoerder te maken met een flinke hoeveelheid stroom en spanning. Daarom is het ook zo belangrijk dat je dit alleen gecertificeerde installateurs laat doen. 

Gelukkig zijn al onze installateurs gecertificeerd en doen zij continu aan bijscholing. Dat is ook nodig, want de techniek ontwikkelt zich in rap tempo. Hun kennis is daarom altijd up-to-date.

Gebruiksklaar

Nadat de Laadsnel-installateur de laadstations heeft gemonteerd, zal hij een test draaien. Dit kan met een auto, maar hij kan ook een laadsessie simuleren. In ieder geval wordt gecheckt of alles werkt.

De laadpalen worden dus bedrijfsklaar opgeleverd.

Uitleg

Nadat de installatie en montage erop zitten, krijg je uitleg over hoe het laden precies werkt. Onze installateur vertrekt pas wanneer hij je helemaal wegwijs heeft gemaakt in het bedienen van het laadpunt. 

Ook goed om te weten: de installateur zal de gehele locatie en de meterkast netjes achtergelaten Alsof er niks gebeurd is.

Extra laadpaal aanvragen?