Laadpaal leasen al vanaf € 0,40 per kWh

Je wil laadpalen plaatsen, maar je maakt je zorgen om het budget? Daar hebben we deze oplossing voor: Laadpalen leasen.

Met het leasen van laadpalen bied je wél oplaadfaciliteiten op de parkeerplaats, maar heb je niet die aanschaf- en installatiekosten. Daarbij zijn onderhoud en de back-office ook nog eens inbegrepen.

Nu all-in vanaf €0,40,- per kwh
De makkelijkste oplossing voor kantoor, thuis en VVE’s

Verschil tussen laadpaal leasen en kopen

Er zijn een aantal verschillen tussen het kopen en het all-in leasen van een laadpaal. Bij het kopen van een laadpaal word je vaak geacht om in één keer het aankoopbedrag te voldoen. Verdere kosten voor installatie, straat en graafwerkzaamheden, onderhoud, reparaties en extra opties staan hier allemaal buiten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hier moet je dus allemaal nog rekening mee houden.

Bij all-in lease betaal je €0,40,- per Kwh waarvoor je de laadpaal, installatie, straat- en graafwerk, service en onderhoud krijgt.

11 voordelen van laadpalen voor VvE beheerders

De voordelen van laadpalen leasen via Laadsnel

  • Onderhoud en service. Met lease heb je niet alleen de juiste laadpaal, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je laadpaal altijd werkt.
  • Geen grote eenmalige investering. Het grote voordeel van leasen is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in de buidel te tasten.
  • Transparante kosten. Bij veel aanbieders van koop-en lease laadpalen heb je te maken met bijkomende kosten voor installatie. Met de all-in lease optie zit dit allemaal bij de prijs in.
  • Geen kosten bij geen gebruik. Bij een standaard lease heb je een periodiek bedrag wat flink kan oplopen. Met onze all-in Lease betaal je alleen als de paal gebruikt wordt.

Laadpaal leasen: meer weten over het gebruiken van laadpalen op de parkeerplaats zonder aanschafkosten?

Wat betekent all-in laadpaal leasen?

De All-in lease prijs is inclusief aanpassing van de groepenkast, installatie van de vlakbandkabel, graaf-en straatwerkzaamheden, plaatsing van laadpalen, reparaties bij defecten, verhelpen van storingen en onderhoud.

En wij leveren een meegroeigarantie. Krijg je meer elektrische auto’s dan plaatsen wij meer laadpalen. Dit kost niets extra, ook hier gaat de betaling via de gebruiker die zijn auto oplaad via het laadpunt.

Op zoek naar laadpalen voor VvE? Doorloop dit stappenplan.

Deze blije klanten gingen jou voor!

Hoe eenvoudig kan het zijn. Geen addertjes onder het gras, geen extra kosten maar gewoon een vaste prijs per KWh. Hier zit echt alles bij de prijs in!
Ben erg goed geholpen. Fijne snelle montage. Goede afstemming met personeel over werkzaamheden en deskundige uitleg.
Bedankt voor de snelle reactie en levering. De paal stond er binnen 12 dagen. Kortom, goed geholpen en zeer snelle levering.

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact